Osobnosti:

Petr Svoboda

Petr Svoboda

 




Atlet Třebíče:

1. Adam Havlíček

2. Michal Krátký

3. Ondřej Veselý

4. Kristýna Všetečková

5. Denisa Zahrádková

6. Eva Remešová

7. Tadeáš Janík

8. Adam Trojan

9. Jakub Janeček

10. Daniel Kincl


Žactvo:

1. Renata Láníková

2. Ondřej Loupal

3. Jan Vančura
 

Veterán:

1. Karel Konečný

 



 

20.11.2021
Atletem Třebíče se stal Havlíček.

V pátek 19. listopadu se v Klubu Na Hájku konalo slavnostní vyhlášení ankety Atlet Třebíče 2021.
Velmi těsné bylo pořadí v hlavní kategorii. Pouhý jeden bod rozhodl, že Atletem Třebíče 2021 stal Adam Havlíček (mistr republiky v desetiboji dorostu). Druhé místo obsadil Michal Krátký (mistr republiky na 400 m překážek juniorů) a třetí Ondřej Veselý (vícemistr republiky na 400 m překážek juniorů).



V kategorii žactva odborná porota přisoudila prvenství Renatě Láníkové (mistryně republiky ve skoku vysokém žákyň), druhé místo obsadil Ondřej Loupal (vícemistr republiky v běhu na 300 m žáků) a třetí Jan Vančura. Veteránem roku se stal Karel Konečný.
Součástí večera bylo také slavnostní vyhlášení nejužitečnějších atletů v kategorii žactva. Ve starším žactvu si ceny odnesli Ondřej Loupal, Dominik Zásměta, Matěj Vomela, Renata Láníková, Nela Fialová a Viktorie Kulhánková. V mladším Marek Vostal, Tomáš Doležal, Zeno Pospíšil, Beáta Meschková, Eliška Trojanová a Kateřina Kučerová.
Mezi dětmi z přípravek si pro medaile došly Lucie Velebová, Vendula Dobrovolná, Sofie Votavová, Daniel Sobotka, Šimon Kotačka, Václav Hošek, Antonín Hošek, Benjamin Sedlář, Mathias Dolníček, Michaela Velebová, Nela Janková a Kateřina Mrákotová.
U příležitosti životního jubilea oddíl ocenil Zdeňku Vlčkovou, Vratislava Fišeru, Petra Motálka, Petra Velebu a Karla Konečného.

Fotografie ze slavnostního večera najdete zde.

Vratislav Fišera